Site Performance Issues (1/12/09)

All Announcements for the site are here!

Moderators: CBL, Stunned, Matzel

Site Performance Issues (1/12/09)

Postby Stunned on Mon Jan 12, 2009 10:32 pm

For anyone experience site performance problems like I have all day today: I've been in contact with the host provider and they assure me that technicians are working on the problem. They gave me no ETA to resolution. If the same crap is happening tomorrow, I plan to try to escalate the issue...

Rick
User avatar
Stunned
Administrator
Administrator
 
Posts: 4743
Joined: Sun Oct 26, 2003 10:13 am
Location: With my therapist, discussing my level of fanaticism

Re: Site Performance Issues (1/12/09)

Postby pxpyote on Tue Jan 13, 2009 2:48 pm

The only problem I'm having is when I click on "view more smilies," not only do I get the little window that opens up all the extra smilies, but the page where I post a comment turns into a page that also lists all the smilies... (Hope that makes sense)
User avatar
pxpyote
Enforcer
Enforcer
 
Posts: 1966
Joined: Wed Feb 28, 2007 9:20 pm
Location: Phoenix, AZ

Re: Site Performance Issues (1/12/09)

Postby PhoenixMike on Wed Jan 14, 2009 12:04 pm

Not sure if this is the known issue, but I keep getting logged out of the site. Not a big deal, just a minor annoyance to have to log-in again almost daily.
Image
User avatar
PhoenixMike
Third Line Agitator
Third Line Agitator
 
Posts: 2858
Joined: Fri Sep 12, 2003 6:34 pm
Location: Phoenix, AZ

Re: Site Performance Issues (1/12/09)

Postby Stunned on Thu Jan 15, 2009 3:17 pm

I've looked a bit into each of these but don't have time this week to dig much more.

I think the smilies issue is likely a browser config issue. I'll be more specific about it next week.

The autologin issue has bugged me for a log time. And I've spent quite a chunk of time looking into it. I can mask over the problem immediately, but I'd like to solve the real problem. I think I have some stuff to try next week. If I get no where with that, then I'll try the workaround I just alluded to.

Rick
User avatar
Stunned
Administrator
Administrator
 
Posts: 4743
Joined: Sun Oct 26, 2003 10:13 am
Location: With my therapist, discussing my level of fanaticism

Re: Site Performance Issues (1/12/09)

Postby Ghosthoffa on Thu Jan 15, 2009 3:42 pm

Stunned wrote:I've looked a bit into each of these but don't have time this week to dig much more.


Rick



Whatever Rick, all I ever hear from you are excuses... :P
Q: How do you get Democrats to pay taxes? A: Appoint them to Cabinet positions.

Mitt Romney in 2012

Follow Me On Twitter!
User avatar
Ghosthoffa
Alternate Captain
Alternate Captain
 
Posts: 7858
Joined: Wed Jun 28, 2006 10:58 am
Location: Marley Park Surprise AZ

Re: Site Performance Issues (1/12/09)

Postby Matzel on Thu Jan 15, 2009 5:25 pm

PhoenixMike wrote:Not sure if this is the known issue, but I keep getting logged out of the site. Not a big deal, just a minor annoyance to have to log-in again almost daily.


Weird. That never happens to me. :?
Image
User avatar
Matzel
Administrator
Administrator
 
Posts: 10174
Joined: Thu Jul 04, 2002 6:37 pm
Location: 'Freddy Beach', Canada

Re: Site Performance Issues (1/12/09)

Postby Stunned on Sat Jan 17, 2009 3:28 pm

PhoenixMike wrote:Not sure if this is the known issue, but I keep getting logged out of the site. Not a big deal, just a minor annoyance to have to log-in again almost daily.


Mike, I've successfully had myself logged in for a couple of days now. Including closing all my browsers and restarting. If you're still having an issue, send me a PM and we'll work thru it... It should be working.
User avatar
Stunned
Administrator
Administrator
 
Posts: 4743
Joined: Sun Oct 26, 2003 10:13 am
Location: With my therapist, discussing my level of fanaticism

Re: Site Performance Issues (1/12/09)

Postby rbochan on Sun Jan 18, 2009 9:10 am

Ghosthoffa wrote:
Stunned wrote:I've looked a bit into each of these but don't have time this week to dig much more.


Rick



Whatever Rick, all I ever hear from you are excuses... :P


Image

I ran out of gas!
I had a flat tire!
I didn't have enough money for cab fare!
My tux didn't come back from the cleaners!
An old friend came in from out of town!
Someone stole my car!
There was an earthquake!
A terrible flood!!
Locusts!!
IT WASN'T MY FAULT, I SWEAR TO GOD!!!!
...Rob
The American Dream isn't an SUV and a house in the suburbs;
it's Don't Tread On Me.
User avatar
rbochan
Draft Pick
Draft Pick
 
Posts: 34
Joined: Mon May 05, 2008 6:57 pm
Location: Syracuse, NY

Re: Site Performance Issues (1/12/09)

Postby Stunned on Wed Jan 28, 2009 10:31 am

Stunned wrote:
PhoenixMike wrote:Not sure if this is the known issue, but I keep getting logged out of the site. Not a big deal, just a minor annoyance to have to log-in again almost daily.


Mike, I've successfully had myself logged in for a couple of days now. Including closing all my browsers and restarting. If you're still having an issue, send me a PM and we'll work thru it... It should be working.


Mike, are you still having problems with this?
User avatar
Stunned
Administrator
Administrator
 
Posts: 4743
Joined: Sun Oct 26, 2003 10:13 am
Location: With my therapist, discussing my level of fanaticism

Re: Site Performance Issues (1/12/09)

Postby PhoenixMike on Wed Jan 28, 2009 11:07 am

Stunned wrote:
Stunned wrote:
PhoenixMike wrote:Not sure if this is the known issue, but I keep getting logged out of the site. Not a big deal, just a minor annoyance to have to log-in again almost daily.


Mike, I've successfully had myself logged in for a couple of days now. Including closing all my browsers and restarting. If you're still having an issue, send me a PM and we'll work thru it... It should be working.


Mike, are you still having problems with this?


Nope. All seems well.
Image
User avatar
PhoenixMike
Third Line Agitator
Third Line Agitator
 
Posts: 2858
Joined: Fri Sep 12, 2003 6:34 pm
Location: Phoenix, AZ

Re: Site Performance Issues (1/12/09)

Postby Stunned on Tue Apr 14, 2009 12:13 pm

pxpyote wrote:The only problem I'm having is when I click on "view more smilies," not only do I get the little window that opens up all the extra smilies, but the page where I post a comment turns into a page that also lists all the smilies... (Hope that makes sense)


Are you still having this issue Anthony? I haven't been able to reproduce it in firefox. I haven't tried IE.
User avatar
Stunned
Administrator
Administrator
 
Posts: 4743
Joined: Sun Oct 26, 2003 10:13 am
Location: With my therapist, discussing my level of fanaticism

Re: Site Performance Issues (1/12/09)

Postby Matzel on Tue Apr 14, 2009 1:23 pm

I used IE over the weekend because I needed it for a site that could not handle Mozilla Firefox. I came here and had to sign in every time I navigated away and came back to the cc.net.

Very annoying but easily solved by using Firefox.

Maybe we should have a footer on the front page stating: This site is optimized for Firefox 3.0.8 :lol:
Image
User avatar
Matzel
Administrator
Administrator
 
Posts: 10174
Joined: Thu Jul 04, 2002 6:37 pm
Location: 'Freddy Beach', Canada

Re: Site Performance Issues (1/12/09)

Postby pxpyote on Tue Apr 14, 2009 2:52 pm

Stunned wrote:
pxpyote wrote:The only problem I'm having is when I click on "view more smilies," not only do I get the little window that opens up all the extra smilies, but the page where I post a comment turns into a page that also lists all the smilies... (Hope that makes sense)


Are you still having this issue Anthony? I haven't been able to reproduce it in firefox. I haven't tried IE.


Actually, no. I do not recall having this problem lately. But thanks for checking in!
User avatar
pxpyote
Enforcer
Enforcer
 
Posts: 1966
Joined: Wed Feb 28, 2007 9:20 pm
Location: Phoenix, AZ

Re: Site Performance Issues (1/12/09)

Postby davinchy on Tue Apr 14, 2009 2:59 pm

Matzel wrote:I used IE over the weekend because I needed it for a site that could not handle Mozilla Firefox. I came here and had to sign in every time I navigated away and came back to the cc.net.

Very annoying but easily solved by using Firefox.

Maybe we should have a footer on the front page stating: This site is optimized for Firefox 3.0.8 :lol:


I am running with IE 6 and I can close down my browser and reopen 15 minutes later and I would be still logged into cc.net.

Maybe an issue with a newer version?
"Well, I woke up Sunday morning, with no way to hold my head that didn't hurt...and the beer I had for breakfast wasn't bad...so I had one more for dessert."

Sunday Morning Coming Down - Kris Kristofferson
User avatar
davinchy
Enforcer
Enforcer
 
Posts: 1332
Joined: Wed Jul 26, 2006 7:15 am
Location: Right now: Home


Return to Announcements

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron